Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.

Vásárlás menete:

Az áruházban rendelést leadni csak regisztrált tagoknak van lehetősége. regisztrációra lehetőség van a rendelés leadásakor, illetve vásárlás nélkül is. Erről bővebben a "Regisztráció menete" részben olvashat. A baloldali menü segítségével lehet kiválasztani a megfelelő kategóriát. Amennyiben a kategória nevére kattint, akkor a tartalmi részen a további kategóriák lesznek láthatóak, illetve ha már nincsenek további kategóriák, akkor a kategóriához tartozó termékek listája jelenik meg.
Amennyiben a menüben a kategória melletti kis ikonra kattint, akkor az oldal újratöltése nélkül van arra lehetőség, hogy végigböngésszük a kategóriákat.
Egy kiss segítség az ikonok jelentéséhez:
  • A kategóriablokk ki van nyitva, alatta más színű keretben láthatóak az ide tartozó kategóriák.
  • A kategóriablokk zárva van, az ikonra kattintva kinyilnak az ide tartozó alkategóriák.
  • Nincsenek további alkategóriák, a kategória nevére kattintva kilistázódnak az ide tartozó termékek.
Miután megtalálta a keresett terméket, a listában a kosár ikonra kattintva helyezheti el kosarában, miután beírta a szükséges darabszámot.Megjelenik maga a kosár, a benne lévő tartalommal. Itt a jelenleg a kosárba helyezett termékeket láthatja, összesítve a fizetendő összeget, valamint a vásárlás pontértékét.A "Rendelés folytatása" gombra kattintva folytathatja a vásárlást, a "Rendelés leadása" gombra kattintva pedig az összeállított rendelését adhatja le.
A kosár tartalmát bármikor megnézheti, ha a felső menüsorban a "Kosár" menüpontra kattint.Amennyiben befejezte kosarának megtöltését, a rendelését kétféleképpen adhatja le:
1. A felső menüsorban a kosár tartalmának kiírásánál a "[Rendelés leadása]" linkre kattintva.
2. A kosár tartalmának megjelenésekor a "Rendelés leadása" gombra kattintva.A rendelés leadásához be kell jelentkeznie. Amennyiben még nem tagja rendszerünknek, abban az esetben a rendelés leadása folyamán megtörténik a regisztráció is.A rendelési adatok megadásánál kérjük figyelmesen töltse ki a kapcsolati adatokat, mert csak ebben az esetben tudjuk garantálni a zökkenőmentes kiszállítást.
Itt van lehetőség kiválasztani a fizetés módját, illetve a kiszállítás idejét.
Felhívjuk figyelmét, hogy 200 pont feletti vásárlás esetén nem számolunk fel kiszállitási díjat, amennyiben a fizetési módnál a "Banki befizetés/előre átutalás" -t választja, sőt jóváírjuk a vásárlási érték 4%-át a virtuális számláján.


Amennyiben minden adatot helyesen megadott, az alsó gombra kattintva adhatja le rendelését. A következő oldalon megtalálja a rendelésének azonosítóját. A rendelésről és a regisztrációról hamarosan kapni fog egy e-mailt. A rendelés, valamint a regisztráció véglegesítésének megerősítéséhez a levélben található linkre kell kattintani. Amennyiben nem kap e-mailt a rendelésről, kérjük jelezze a info@hungaroker.hu címre irt levélben.
 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X