Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
Mesekönyvek
"..a gyerekek a szivükkel olvasnak" Erich Kastner
 
Aranysityak – Friss gyerekversek
Egységár:
2.889 Ft/db brutto [9.61 p.e.] [0 EUR]
Mit csináljunk, ha unjuk a kaméleonunk színét? Tapétázzuk újra a falat, és ő majd alkalmazkodik! Ki az a maszatos szerecsen, aki életünkbe kis szerencsét belecsen?
Részletek.
db  
Mit csináljunk, ha unjuk a kaméleonunk színét? Tapétázzuk újra a falat, és ő majd alkalmazkodik! Ki az a maszatos szerecsen, aki életünkbe kis szerencsét belecsen? Hát a kéményseprő! Miért dobog Zsófi párnája? Hát mert apaszívet tettek bele. Miért látja borzasnak a világot Slimák, a forradalmár csigusz? Hát mert lobog a szeme a szélben. Hogyan vehetünk magántengert olcsón? Ha veszünk egy kagylót, abba eleve bele van építve. Miben különbözik a kulacs a kullancstól? Hogy az egyik csípősebb, mint amilyen vizes a másik. Miért hidegbajosak a felnőttek? Mert nyáron is hidegeskednek, ahelyett hogy örülnének a hűsségnek.

Ez a könyv tele van hasonló életfontosságú kérdésekkel és válaszokkal, melyek nélkül igazán nem élet az élet! Lackfi János ugyanis felkért negyven versköltő bácsit meg nénit, hogy csapják a fejükbe aranysityaknak a napot, hiszen akkor bármit megtehetnek. Ők aztán kötélnek álltak, és nagy bátran, negyvenféleképpen szét- és össze- és át- és teleírták a világot…
Kedves nullától kilencvenkilenc évesek, tessék bolyongani benne, tessék nyugodtan eltévedni és hazatalálni!
 
Békés Pál-Szabó Levente: Lomtalanítás a Fehérlófia utcában
Egységár:
1.689 Ft/db brutto [5.62 p.e.] [0 EUR]
A Csodaceruza Könyvek sorozat harmadik tagja ismét egy élvezetes, érdekes mű. Békés Pál ebben a kis elbeszélésben a régi bérházak lassan-lassan eltűnőben lévő világát idézi fel jól ismert, gördülékeny és olvasmányos, mesélő stílusával, szürrealisztikus el
Részletek.
db  
A Csodaceruza Könyvek sorozat harmadik tagja ismét egy élvezetes, érdekes mű. Békés Pál ebben a kis elbeszélésben a régi bérházak lassan-lassan eltűnőben lévő világát idézi fel jól ismert, gördülékeny és olvasmányos, mesélő stílusával, szürrealisztikus elemekkel színezve. A történetben a lomtalanítás során kiderül, hogy igaz lehet a mondás, miszerint az "Egyik ember szemete a másik ember kincse." És ezt egy könnyen szállóigévé rögzülő mondat is alátámasztja: "Jó lesz az még valamire!" A mesében központba kerül végül egy gyönyörű, árválkodó fél tálca, mely mindenki figyelmét elkerüli, a nyugdíjas borzét kivéve. És ez a különös, zárkózott öregúr végül megtanít minket, hogy a tárgyaknak a vitathatatlan, praktikus funkciójuk mellett van egy másik, legalább annyira fontos tulajdonságuk is: az, amit a tárgyak lelkének szoktunk nevezni. Ez magába foglalja egy tárgy múltját, szépségét, történetét.
Szabó Levente illusztrátor rajzai szellemesek, rengeteg finom utalással tűzdeltek és mesteri módon árnyjátékszerűek, ugyanakkor aprólékosak, részletgazdagok. A tónusok ugyanazt a finom fátyolos hangulatot árasztják, amit a mese is sugall. Ettől az illusztráció egyszerre friss, mai, ugyanakkor a régi időket idéző, retro hangulatú.
 
Kárpáti Tibor: Csókolom, pókmajom
Egységár:
1.694 Ft/db brutto [5.64 p.e.] [0 EUR]
A gyerek számára semmi sem lehetetlen. Az ifjú lélek belát, belelát, felfedez és ráérez.
Részletek.
db  
A gyerek számára semmi sem lehetetlen. Az ifjú lélek belát, belelát, felfedez és ráérez. Az állat, animal, a latin "anima" lélek szóból... nem alantas, hanem a legcsodálatosabb valami, mint a jóindulatú, nyitott, kíváncsian játékos gyerek. Az állatok érdeme, hogy szótlanul viselnek el minket, akik valójában megtagadjuk őket. Annak, aki nem tudta volna, most Tibor éles rálátással megmutatja, hogy valójában köszönni is szoktak nekünk, de mi ezt nem vettük soha észre. Nem is csoda, ha a kommunikáció elakadt velük a kezdet kezdetén. Mint kiderül, az állatok udvariasak, és ha nem fogadjuk a köszönésüket, nem fognak beszélgetésbe elegyedni velünk... Így aztán a titkuk máig az övék. Az első lépés: udvariasan köszönni, és tán akkor megnyílik a kapu! (Bányai István)
 
Menyhért Anna–Balogh Andrea: A kis ló és a tigrisek
Egységár:
1.490 Ft/db brutto [4.96 p.e.] [0 EUR]
Anya és Tomi esténként a kis lóról mesél.
Részletek.
db  
Anya és Tomi esténként a kis lóról mesél. A kis ló kalandjairól már olvashattunk A kis ló Tündérországban című kötetben. Ebben a kötetben a kalandok folytatódhatnak. Óvodásoknak és kezdő olvasóknak ajánljuk.
 
Menyhért Anna–Balogh Andrea- A kis ló Tündérországban
Egységár:
1.490 Ft/db brutto [4.96 p.e.] [0 EUR]
Anya és Tomi esténként a kis lóról mesél. A kis ló megérkezik Tündérországba,
Részletek.
db  
Anya és Tomi esténként a kis lóról mesél. A kis ló megérkezik Tündérországba, ahol elkezdődnek a kalandjai. A mesék A kis ló és a tigrisek kötetben folytatódnak. Óvodásoknak és kezdő olvasóknak ajánljuk.
 
Paulovkin Boglárka- Elbújtam! - "..a gyerekek a szivükkel olvasnak" Erich Kastner
Egységár:
1.490 Ft/db brutto [4.96 p.e.] [0 EUR]
Elbújtam! – hangzik fel innen is, onnan is. Ki találja meg vajon Gurigát, a kisnyuszit?
Részletek.
db  
– Elbújtam! – hangzik fel innen is, onnan is. Ki találja meg vajon Gurigát, a kisnyuszit? Ajánljuk ezt a könyvet minden bújocskára kész kisgyereknek, és azoknak a felnőtteknek, akik le tudnak kuporodni a kicsik mellé, hogy az ő szemükkel is láthassák olykor a világot.
 
Rofusz Kinga- Samu és az ajándék
Egységár:
1.990 Ft/db brutto [6.63 p.e.] [0 EUR]
Samu ajándékot szeretne venni a kis barátjának, de semmit nem talál, amit adhatna.
Részletek.
db  
VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2010. december 13.

Samu ajándékot szeretne venni a kis barátjának, de semmit nem talál, amit adhatna. De mi lehet nagyobb meglepetés, mint egy igazi bábszínház, amit közösen készítenek és adnak elő a társaival? Rofusz Kinga illusztrációit nézegetve felnőtt és gyerek egyaránt átéli az ajándékozás örömét, melegségét, szépségét.
 
Rofusz Kinga- Samu és egy esős nap
Egységár:
1.990 Ft/db brutto [6.63 p.e.] [0 EUR]
Samu, a kis nyuszi unatkozik, mert kint esik az eső és fúj a szél, nem mehet játszani
Részletek.
db  
Samu, a kis nyuszi unatkozik, mert kint esik az eső és fúj a szél, nem mehet játszani. Ezen az esős napon együtt van a család, mégis olyan unalmas minden. De egyszercsak Samunak támad egy jó ötlete, és vidáman ér véget a nap. Rofusz Kinga illusztrációi művészi élményt nyújtanak a kicsiknek, a mese segíti őket, hogy a hétköznapi történéseket újra és újra átéljék.
 
Schein Gábor–Rofusz Kinga: Irijám és Jonibe
Egységár:
2.489 Ft/db brutto [8.28 p.e.] [0 EUR]
Titokzatosan szép verses mese Irijámról, a halkirálynőről és Jonibéről, a madárkirályról.
Részletek.
db  
Titokzatosan szép verses mese Irijámról, a halkirálynőről és Jonibéről, a madárkirályról. Szerelmük, elválásuk és egymásra találásuk időtlen történet. A víz, a levegő, a föld és a tűz időtlenségét a teremtés és a búcsúzás mély és játékosan finom érzéseivel, ritmusaival tölti meg. A könyvet 6 éves kortól 99 éves korig mindenkinek ajánljuk.
A titokzatos mesét Schein Gábor írta, a lenyűgöző illusztrációkat Rofusz Kinga készítette.
 
 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X