Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
 
 
MR vizsgálat /szolgáltatás/ magnetspace - Magnetic Resonance
Egységár:
15.240 Ft/db brutto [25.4 p.e.] [0 EUR]
Az egészség érték!
Részletek.
db  
A kvantumfizikából ismert, hogy az anyagnak nem csak tapintható, látható anyagi tulajdonságai vannak, hanem hullám természete is. Ez műszerekkel mérhető rezgés, amelynek frekvenciája ( mp-enkénti gyakorisága) az adott anyagra jellemző. Az élő szervezetekre vonatkoztatva, minden egyes sejtnek, de a szöveteknek, szerveknek, és az egész szervezetnek is meg van az egészséges működésre jellemző frekvenciája. Ez betegség, hibás müködés /pl. anyagcsere zavar/ esetén megváltozik. A bio-rezonanciás gépek komplex vezérlő programmal ellátva alkalmasak általános állapotfelmérésre, immunrendszer állapotának felmérésére, betegségek korai előrejelzésére.
A vizsgálat teljesen fájdalommentes, kb. 1 óra időtartamot igényel a kiértékeléssel együtt.

A MAGNETSPACE Testelemző készülék a pillanatnyi egészségi állapotunkat méri fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat.

Elméleti alapja a kvantumfizika és gyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.
A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap képet.

A Magnetspace testelemző felmérési eredményei alapján a következő területekről ad információt:
1. Szív és érrendszer
2. Gyomor és bélfunkciók
3. Máj funkciók
4. Epe funkciók
5. Hasnyálmirigy funkciók
6. Vese funkciók
7. Tüdő funkciók
8. Agy és idegek
9. Csont betegségek
10. Csontsűrűség
11. Reumás csont betegségek
12. Vércukor
13. Fizikai állapot
14. Mérgek, Toxinok
15. Nyomelemek, Vitaminok
16. Prosztata
17. Férfi szexuális funkciók
18. Nőgyógyászat
19. Bőr
20. Hormon rendszer
21. Immun rendszer
22. Nehéz fémek
23. Szem funkciók
24. Elhízás
25. Aminósavak
26. Fül problémák
27. Élősködők, férgek, paraziták
 

 
 
Magnetspace 3D MR biofizikai készülékkel való állapot felmérés/szolgáltatás/
Egységár:
28.001 Ft/db brutto [9.33 p.e.] [0 EUR]
https://www.youtube.com/watch?v=jqiD0-fURkw
Részletek.
db  
A Magnetspace 3D készülék a következő feladatok végrehajtására alkalmas:
A vizsgált személy biofizikai állapotának felmérése, a homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban. A szervezetben végbemenő működési és állapotbeli változások biofizikai értékelése. A lehetséges betegségek kockázatának előrejelzése (prognózisa) egyéves, illetve ötéves időtávlatban. Észleli, ha az egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak. Értékeli a microflóra biológiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, illetve kórokozók (vírusok, baktériumok stb.) energetikai jelenlétét. Non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról. Elemzi az egyes betegségekre való genetikai hajlamot. Észleli, kimutatja az allergéneket. A különféle toxinok – táplálkozási, gyógyszerekből származó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyező anyagok – spektrogramjait ugyancsak tartalmazza. Azonosítja a szervezetet érő energetikai-információs terhelést (geopatikus sugárzás, elektroszmog, számítógép, mobiltelefon stb.) Elemzi a szövetek sav–bázis egyensúlyát. Ajánlásokat ad a vércsoportok szerinti étrend követőinek. Lehetőséget kínál az egyéni kezelési eljárás meghatározására, valamint a személyre szóló, leghatékonyabb elektronikus, illetve „információs gyógyszer”, vagyis spektronozóda kiválasztására, illetve elkészítésére. Közel 2000 különféle készítmény rezgésmintáiból lehet válogatni. Lehetőséget nyújt az adatbázisban nem szereplő készítmények rezgésmintáinak bevitelére, eltárolására és az adott termék lehetséges hatásának elemzésére.
 
 
Blood space dual lézer - Magnetspace
Egységár:
185.000 Ft/db brutto [154.16 p.e.] [0 EUR]
650 nm hullámhosszú, alacsony intenzitásu lézerrel fejti ki hatását az artéria radiaison, Neiguan akupunkturás ponton, továbbá az orrüregben.
Részletek.
db  
https://www.youtube.com/watch?v=uuzxtTFPVH0&t=115s
https://www.youtube.com/watch?v=ekdYcfr0iSU

A félvezető lézer segítségével több oxigén, tápanyag és energia juthat szervezetünk valamennyi sejtjébe.
A Félvezető lézerterápiás eszköz felélénkíti a szervezet mikrokeringését, javítja a szervek és szövetek állapotát.
-Ellátja oxigénnel a sejteket, szöveteket
-Biztosítja a tápanyagellátást
-Elszállítja az anyagcsere végtermékeit
-Aktivizálja az immunrendszert és az egész szervezetet
-Növeli a teljesítő képességet.

A blokkolt mikro‐keringés okozta szívérrendszeri betegségek fő kiváltó okai az oxigénszállítási
rendellenességek. Az oxigén szállítását a vérben található zsírok vagy egyéb nemkívánatos anyagok gátolják. A lézeres orrüregi besugárzás a vörös vértestek normális elrendeződését segítheti, minek következtében azok több oxigént képesek elszállítani az egyes szervek és szövetek irányába. A Blood‐space készülék egy félvezető‐lézerterápiás műszer, mely segítség lehet a szív‐agyérrendszeri megbetegedések esetében. A Blood‐space félvezető lézer készülék
által végzett kezelés hatékonysága a vér intravénás besugárzásáéhoz hasonlítható.
A Blood‐ space félvezető lézer készülék által előállított lézer hullámhossza: 650 nm. Szabályozható intenzitása: 3, 4, 5 mW. A vért az orrüregen és a csukló erezetén keresztül sugározza.

A félvezető Lézer műszer 650 nm hullámhosszú elektromágneses sugárzást termel, de talán jobban elképzelhető az a magyarázat, miszerint ez a hullámhossz a vörös színű fény hullámhossza. 3,4 i
illetve 5 mW‐os teljesítményével abba a kategóriába tartozik, mely nem okozza a test élősejtjeinek sérülését azok besugárzásakor.

Ez alól kivétel a szem, amelyet védeni kell és nem szabad fölöslegesen kitenni a lézersugár, vagy más szóval a koherens fény hatásának. Ez a kockázat nem áll fenn a normális vörös fénynél, vagyis a nem koherens elektromágneses sugárzás esetében, de annak felhasználása nem annyira hatékony, mint a lézersugáré. Például, az orrüreg normális vörös fénnyel való besugárzása segíthet szénanátha esetén, de a lézerrel sokkal jobb eredményt érhetünk el. A lézer‐fotonok olyanok, mint az apró akupunktúrás tűk, és úgy is viselkednek. Ezért egyre gyakrabban használják az akupunktúrában is a lézersugarat, így helyettesítve a hagyományos akupunktúrás tűket. Csupán a lézer‐fotonok képesek egymástól elválasztani a vörösvérsejteket. A normális
fény és a lézersugár közötti átmenetet képviseli a biolámpák polarizált fénye.
A szélesebb hullámhossz miatt széles spektrumú fényről beszélhetünk, a kvázi monokromatikus fények előállítása mellett.

Erre alkalmas a 650 nm hullámhosszú piros lézer fény, azon tulajdonsága miatt, hogy a vérben elnyelődik.

Mivel a vér valamennyi szervünket befolyásolja, a vér és annak tulajdonságai az egészségünket befolyásoló legfontosabb tényezők közé tartoznak, amelyek a közérzetünkre is hatással vannak, ahogyan arra is, hogy milyen a testi és lelki teherbíró‐képességünk és milyen a kinézetünk.

Az erőnlét felmérésének egyik egyszerű módja, ha pihenés nélkül felmegyünk a második emeletre és megfigyeljük, hogyan érezzük magunkat. Ha Ön egy ilyen menet után liheg és úgy
érzi, hogy a szíve szinte kiugrik a mellkasából, légszomja van, esetleg egyszerre fel sem bírt menni, jó, ha jobban odafigyel az egészségére. Döntse el, hogy ezentúl többet törődik majd magával és tesz is valamit a szervezetéért.

A testünk minőségének javítására során, a még nagyobb hatás elérése érdekében kívánatos a sport, a mozgás és az egészséges, kiegyensúlyozott étrend bevezetése, valamint az olyan rossz szokások, mint a pl. dohányzás elhagyása, valamint az alkoholfogyasztás korlátozása, stb.

Segíthet a félvezető lézer alkalmazása:

1. Szív‐és érrendszeri betegségekben szenvedőknek
Önnek szüksége van a Félvezető Lézerre, ha egészségtelenül étkezik és szervezetében sok a zsír vagy a rossz koleszterin. A Félvezető Lézer rendszeres használata feloldhatja a vérben a zsírokat
és csökkentheti a koleszterinszintet. Kockázati tényezők: egészségtelen étkezés – alkoholfogyasztás – kevés testmozgás – dohányzás – túlsúly – kövérség – stressz – magas vérnyomás – magas koleszterinszint. Javul az LDL/HDL koleszterin aránya.
A. Infarktusra hajlamos személyek
Ha Ön 35 éven felüli és életvitelét a stressz, az egészségtelen étkezés, a kevés testmozgás, a túlzott cukor‐, só‐ és zsírfogyasztás jellemzi, ami érlerakódásokhoz vezet – csupán egy lépésre áll az infarktus veszélyétől. A szívinfarktust vérrög keletkezése is okozhatja, amely eltömi a koszorúeret, de okozhatja a szívizom valamely részének csökkent vér‐ ill. oxigénellátása. Akadályozza ezt meg a Félvezető Lézer használatával. A Félvezető Lézer (az orrüreg lézeres besugárzása) feloldhatja a zsírokat és javíthatja a szervezet oxigénellátását.
B. Szívinfarktuson és szívrohamon átesett betegek
A Félvezető Lézer használata csökkentheti a visszaesés kockázatát. A Félvezető Lézer feloldhatja a zsírokat, javíthatja a szervezet oxigénellátását és ezzel a teljes szívérrendszert is regenerálhatja.
C. Agyvérzésen átesett betegek
Azzal, hogy a Félvezető Lézer javíthatja az agy oxigénellátását, segíthet az agyban és az egész szervezetben található sérült sejtek megújulásában. Segíthet a gyors lábadozásnál és megakadályozhatja a visszaesést. Amennyiben az agyvérzés egy bizonyos központot érintett (ideg‐ vagy mozgásközpont), a Félvezető Lézer megkönnyítheti a gyógyulás folyamatát.
D. Trombózisos betegek
A trombózis egy nagyon veszélyes betegség, mert az ereket tömíti el. A Félvezető Lézer hatása gátolhatja a vérrög és gyulladás kialakulását.
E. Magas vérnyomásos betegek
A magas vérnyomás okozója a túlzott zsírfogyasztás és a vér magas koleszterinszintje, a stressz, az érszűkület, stb. Leginkább a 35 éven felüli, túlsúlyos vagy kövér férfiakat veszélyezteti. A magas vérnyomás okozhat szívinfarktust.
A megelőzésében is segíthet a Félvezető Lézer és betegség esetén, a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként is.
A Félvezető Lézer használata könnyebb esetekben napi egyszeri besugárzással, 4 mW erősségben, 30 percen keresztül, krónikus panaszok esetén napi 2x, 4‐5 mW erősségben, 30 percen keresztül, napi rendszeres vérnyomáskontroll mellett a kezelőorvos együttműködésével.
2. Alváshiányban szenvedő vagy alvási zavarokkal küszködő emberek.
Az alvás már a Félvezető Lézer alkalmazásának első hete után javulhat. Hosszabb idejű
használata esetén pedig az alvás normalizálódhat. Az alvás alatti regeneráció gyorsabban zajlik.

3. Sokat utazók, pl. gépjárművezetők
A Félvezető Lézer javíthatja a szervezet oxigénellátását és így az agy könnyebben leküzdheti a fáradságot. A Félvezető Lézer használatával javulhat a koncentráció a volánnál.
4. Stresszes munkahellyel rendelkezők – pl. menedzserek
Ha az agy elég mennyiségű oxigént kap, több gondolatot és ötletet képes produkálni és az idegrendszer jobban megbirkózik a stresszel. Emelkedik a mentális teljesítmény, az
összpontosító képesség, memória, kreativitás, sőt az intelligencia is.
5. Diákok
Az agy megfelelő vérellátása a memóriát is javítja. Ha Ön sokáig tanul és így sem képes valamit megjegyezni, lehetséges, hogy az agy nem kap elég oxigént.
Az agyműködést serkentő táplálék‐kiegészítők helyett/mellett használja a Félvezető Lézert az orrában.
6. Idős emberek
Az idősek gyakran elfelejtenek dolgokat. Mivel a szervezetük teherbírása már nem annyira jó, mint a normális egészséges emberé, gyengül az oxigénellátás.
A Félvezető Lézer használata nemcsak a szervezet és az agy oxigénellátását javíthatja, hanem a cukorszintet is csökkentheti, növelheti az anyagcserét és helyreállíthatja az emésztő‐, ideg‐ és nyirokrendszert.
7. Cukorbetegek
A Félvezető Lézer a csökkentheti a cukorbetegség jó néhány kísérő tünetét azáltal, hogy a hajszáleres keringés javulhat.
8. Fogyni vágyók és kövérséggel küszködők
A lézersugár használatát követően feloldódhatnak a szervezetben a zsírok, csökkenhet a lerakódás és felgyorsulhat az anyagcsere.
9. Allergiás, ekcémás és asztmás betegek esetében is csökkenhetnek a panaszok
10. Akné és bőrbetegségek
A lézersugár segítségével az akné vagy az aknés hegek felületileg is kezelhetőek, amivel még jobb hatást érhetünk el, mint csupán az orrüregi alkalmazásnál.
A lézer egyre inkább helyet kap a bőrbetegségek kezelésében és a kozmetikai szalonok elengedhetetlen részévé vált.
11. Ízületek
A jobb vérellátásnak köszönhetően javulhat az ízületek tápanyagellátása és így több oxigén és tápanyag juthat a mozgásszervek ezen fontos részeihez.
12. Lábduzzadás
Csökkenhet , mégpedig a veseműködés javulásának és a fent említett hatásoknak köszönhetően. Javulhat a láb mikrokeringése és tápanyagellátása, a hideg lábra panaszkodók meleget
érezhetnek a lábukban és nagyobb távolságok megtételére is képesekké válhatnak, csökkenhet a láb fájdalma.
13. Látásjavítás
Többen tapasztalták a látás és a szem élességének javulását, a homályos látás megszűnését –
amennyiben ennek okozója a szem rossz tápanyagellátása volt.

Ellenjavallatok:

véralvadási zavarok (csökkent véralvadás), hemorágiás betegségek terhesség/mestruáció/ a szem közvetlen besugárzása, a szem ideghártyájának besugárzása karcinóma és rosszindulatú daganatok nem kezelt epilepszia a nyak ill. a pajzsmirigy közvetlen besugárzása annak túlműködése esetén gyakori vérzés és súlyos vérveszteség az immunrendszer működését gátoló gyógyszerek szívritmus‐szabályzó 14 év alatti életkor fényérzékenység /veleszületett vagy gyógyszerek által okozott/

Milyen egyéb hatása van a vér belső ‐ vagyis az orrüregen keresztül történő
besugárzásának a bőrre ?

A Félvezető Lézer segítségével több oxigén, tápanyag és energia juthat szervezetünk valamennyi sejtjébe. Ezenfelül a Félvezető Lézer besugározza a meridiánok végződéseit, valamint az akupunktúrás pontokat az orrüreg ezen területén és így az agy felé irányítja az életenergiát, ezáltal normalizálhatja a mirigyek működését is./pl. az akné esetében a zsírmirigyek állapota fokozatosan helyreállhat. A gyulladásos pontok lokális, külső besugárzása lerövidítheti a gyógyulás folyamatát./


Mi a helyzet a súlycsökkentéssel?

Mivel a Félvezető Lézer aktivizálhatja az enzimeket, segítheti a tápanyagcserét is és több energiát nyújthat a szervezetnek – legyen az a glükóz gyorsabb lebontásának formájában

vagy

több ATP feldolgozásával./ Az ATP-t 1929-ben Karl Lohmann fedezte fel, majd 1941-ben Fritz Albert Lipmann feltételezte róla először, hogy ez a fő energiaszállító molekula a sejtekben./
Így könnyebb lehet a fogyás és hamarabb elérhetjük a célunkat. Mozgás közben jobban hozzáférhető az energia.

Azt ajánljuk, hogy testsúlycsökkentés során naponta 2x használja a Félvezető Lézert 5 mW erősségre állítva, 30 percig, és fokozza a vitaminok, ásványi anyagok és folyadék bevitelét. Az alkoholos italok fogyasztásának teljes elkerülése is fokozza a súlycsökkenést. Az étrendből felvett kalóriák mennyisége egyénenként változó a napi energia leadás függvényében. Az osztott
étrend szintén segíthet.

Figyelmeztetések:

1. Ne nézzen közvetlenül az optikai eszköz a fénysugarába.
2. Gyerekek csak szülői felügyelet mellett használhatják a készüléket.
3. Az idős és érzékeny betegeknek rövid idejű és kis intenzitású kezelés javasolt a terápia elején. Amint a szervezet hozzászokik a kezeléshez, az intenzitás növelhető. Használja napi 1‐2 alkalommal, alkalmanként 30 percig.
4. A kezelési periódus alatt a diéta hatékonysága javítható a megfelelő testgyakorlatok végzésével.
5. Csak a mellékelt speciális töltőt használja.6. Az orrfeltétet cserélni kell, ha különböző felhasználók használják a készüléket. Fertőtlenítést követően a feltét újra használható.
7. Az orvos által előírt terápiát és gyógyszeradagot az orvos engedélye nélkül csökkenteni, elhagyni tilos!
 

 
 
Magnetspace Lézeres kiegészítő
Egységár:
50.165 Ft/db     12.040 Ft /db brutto [20.05 p.e.] [0 EUR]
Mozgásszervi panaszokra a soft lézer a legmegfelelőbb.
A készlet erejéig!
Részletek.
db  
A készülék, csak a Blood‐Space dual lézer készülékkel működik!

A lézerfény más, mint a mindennapi értelemben használt fény. Nagyfokú hatékonyságának titka nagy teljesítménysűrűségében rejlik. Mozgásszervi panaszokra a szoftlézer a legmegfelelőbb.

Az alábbi betegségek kezelése lehetséges szoftlézerrel a teljesség igénye nélkül:

ízületi kopások (osteoartrozis)ízületi gyulladásos elváltozások (synovitis)izomfájdalmak (myalgia, fibromyalgia)csontritkulás (osteoporozis)porckorongbetegségek ( discopátia, discus‐ hernia)gerinccsigolyák egyéb betegségei (spondylosis, spondylophytosis)inhüvelygyulladások ( tendinitis, tendovagintis)teniszkönyök… (epicondylitis)bütyök, lúdtalp ( hallux valgus, pes planus)vállfájdalmak ( periartritis humeroscapularis)sérülések, műtétek utáni állapotok…
Mi történik a sejtekben lézerfény hatására?
A lézerfény tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az élő szervezet sejtjeiben biokémiai folyamatokat indukáljon, stimuláljon. Egyszerűbben kifejezve: sejtszinten dől el minden, összes szervünk és az egész szervezetünk is csak akkor lehet egészséges, ha a sejtek anyagcseréje akadálymentes. A gyulladt, fájdalmas területeken sejtszinten hypoxia, azaz oxigénhiány és acidózis, azaz savas tartományú pH lép fel.

A szoftlézer‐terápia tehát a sejteken belül a légzési lánc aktivációján keresztül javítja a sejtek anyagcseréjét, oxigenizációját, ezzel pH‐emelkedést okozva, a szerv keringése így javul, a fájdalom és a következményes izomgörcs csökken.

A lézernek közvetlenül a sejtekre gyakorolt direkt hatásán kívül létezik egy kooperatív hatása is: az aktivált sejt javítja a környezetében levő többi sejt anyagcseréjét is. Csak a „terápiára szoruló", aktiválható állapotban lévő sejteket stimulálja, a normál működésű sejteket nem aktiválja
tovább.

A szoftlézer biológiai hatásai:
segítheti a sejtek regenerációjátcsökkentheti a gyulladástserkentheti az immunrendszer működésétjavíthatja a keringéstsegítheti a sejtek tápanyagfelvételét
A szoftlézer klinikai hatásai: fájdalomcsillapításödémacsökkentéssebgyógyulás és csonttörés gyógyulásának gyorsításaizomfeszülés csökkentése
Nincs olyan mozgásszervi panasz, ahol a szoftlézer ne lenne alkalmazható nagy hatékonysággal, mellékhatásmentesen, olyankor is, ha egyéb elektroterápia nem alkalmazható. Ilyen lehet minden akut és krónikus ízületi gyulladás, a porckopás (artrózis‐osteoartritisz) okozta fájdalom, a csontritkulás (oszteoporózis) okozta hátfájdalom, az izomfájdalom (myalgia, fibromyalgia), a lágyrész‐ rendellenességek (teniszkönyök, PHS, ínhüvelygyulladás), a lúdtalp okozta bütyök, a saroksarkantyú.

A porckorong‐degeneráció okozta fájdalmak egyre gyakoribbak a fiatalabb korosztályokban is (lumbágó, lumboischialgia) ‐ a tapasztalatok azt mutatják, hogy a szoftlézert gyógyszerekkel, homeopátiával, fülakupunktúrával kiegészítve sokkal ritkábban van szükség műtétre.

A szoftlézer terápia előnyei:fájdalommentesjelentősen lerövidítheti a gyógyulási időtegyéb terápia eredménytelensége, vagy kontraindikációja esetén is hatásos lehetmás terápiákkal is kombinálhatófém implantátumot (pl. TEP), és pacemakert viselő páciens is kaphatjamellékhatásmentescsökkenthető, illetve akár hamarabb elhagyható a panaszok miatt szedett gyógyszer
Fontos tudni, hogy a terapeuta nem kezelhet lézerrel festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén. Szintén tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területén.

A panaszokat okozó alapbetegség kivizsgálása mindig szükséges!
 
 
MagnetSpace Lézerterápiás akupunktúrás toll
Egységár:
114.300 Ft/db     57.150 Ft /db brutto [47.62 p.e.] [0 EUR]
A 650 nm hullámossz és 850 nm hosszúságú lézerhullám külön-külön használata egy készülékben!
Részletek.
db  
A Lézerterápiás Akupunktúrás toll egy high tech elelektronikai termék, mely a kínai gyógyászat meridián elméletével és az alacsony frekvenciájú impulzus és a lézeres kezelés elméletével
összhangban lett kifejlesztve. Az elektronikus impulzus és a lézeres besugá rzá s segı́tsé gé vel automatikusan felismeri é s kezeli az akupunktú rá s pontokat, aktivá lhatja a sejteket é s javı́thatja a vérkeringést.

Ezt a Lézerterápiás Akupunktúrás tollat akár minden nap használhatja.

A TERMÉK JELLEMZŐI

Az elektromos impulzus és az akupunktúrás fej használata a hagyományos kínai akupunktúrás módszer helyett sokkal könyebb és egyszerűbb.A termék 850 nm hosszúságú lézerhullámot használ a biológiai lézersugárzás hatékonyságának eléréséhez.Könnyen kezelhető.Egyedi, modern megjelenése van.

MŰKÖDÉSI ELV

Kezelés alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokkal
Az alacsony frekvenciájú impulzusok serkentik az izom idegsejtjeit, serkentik az izom‐
összehúzódást és elernyedést. Ez lehetővé teszi a meggyengült szövet fokozott véráramlását, aminek köszönhetően megnövekszik a fehérje és tápanyag ellátás, ezáltal a fájdalom enyhülhet.

Masszázsterápia
A kínai gyógymód és a modern mikro‐elektromos technológia ötvözése, hogy személyre szabott masszázsban részesüljön minden felhasználó. A készülékhez két fém masszázsfej tartozik, egy gömb alakú és egy kupola alakú.

Biológiai lézer
A 650nm hullámosszú, két lézerfej által generált energia biológiai hatással bír, javíthatja a vér minőségét, a véráramlást és az anyagcserét.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Energia ellátás
Cr2 200mAh.3.0V újratölthető akku
Nyitott áramkör, az elektromos impulzus kimeneti feszültsége
0~360v
Lézer hullámhossza Teljesítmény
Impulzus frekvenciája
1~300Hz


Maximális kimeneti amplitúdó
500Ω 3.0V
Töltő ‐ bemenet Töltő ‐ kimenet

650nm, 850nm

5mw

110v~240v:50Hz 3.0v; 200mAh


KOMPONENSEK

Gömb alakú fej: az egész testfelületen alkalmazható,
Kupola alakú fej: arcápolásra használható,
Orrüregbe helyezhető tartozék: javíthatja a vérkeringést és az anyagcserét.
 
MagnetSpace digitális zapper
Egységár:
190.503 Ft/db brutto [158.75 p.e.] [0 EUR]
A terápiás készülék egészségkárosító hatások kivédésén túl egyes betegségek kiegészítő kezelését is biztosítja.
Részletek.
db  
A MagnetSpace digitális zapper a jövő korszakát idéző wellness eszköz, amely ötvözte a több évezredes kínai medicina tapasztalatai alapján kialakult tudást és a mai modern számítógépek, ill. elektronikai berendezések által kínált lehetőségeket.
Agy és idegek, Allergének, Bőr, Csontbetegségek, Csontsűrűség, Depresszió, DNS regenerálás, Elhízás, Endokrin rendszer (kiválasztás), Epehólyag, Fizikai állapot, Férfiasság, Gyomor és bél funkció, Gyökér csakra, Harmadik szem csakra, Hasnyálmirigy funkció, Immunrendszer, Kandida, Komplex csakra harmonizáció, Korona csakra, Máj funkció, Napfonat csakra, Nehéz fémek, Nőgyógyászat, Emlő, Paraziták, Prosztata, Reumás csontbetegségek, Stressz, Szem funkció, Szex csakra, Szív csakra, Szív és érrendszer, Tinitusz (fülzúgás), Torok csakra, Toxinok – mérgek, Tüdő funkció, Vese funkció, Vércukor, Wellness, és még közel 2000 terápiás program
 
 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X