Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
ModelHome Légtisztító - ezüst színű MO-0010S

Falra szerelhető légtisztító, 3 rétegű aktív szűrővel, levegőminőség-indikátorral, ionizátorral, UV-C levegő fertőtlenítéssel.


Egységár:

113.704 Ft   
88.900 Ft /db brutto
[0 EUR]
[222.25 p.é.]

db  

1. Az új, korszerű formatervezésű légtisztító készülék működtetése igen egyszerű.
2. Speciális tervezésének köszönhetően a készülék felméri és kijelzi a helyiség
levegőminőségének állapotát.
3. Az ultraibolya sugárzás, a TiO2 Fotokatalizátor, a negativ ion generátor, a több rétegü
szűrőrendszer, valamint az aktív porgyűjtő és antibakteriális ventilátor gondoskodik a tiszta
és egészséges levegőről a lakásban.
4. A 3 fokozatú légáramvezérlő esetleges /random/ működése is beállítható.
5. Az időzítő funkció 3 választható értéke a készülék kényelmes használatát biztosítja.
6. Infravörös hullámokkal működő vékony távkapcsoló.
7. A belső szűrőbetét kivehető, cserélhető és tisztítható, ami a mindenkori légtisztítás kiváló
minőségét biztosítja.
8. Speciális formatervezésének köszönhetően falra is szerelhető.
9. Alacsony zajszint, csendes működés.
Termék leírása, funkciók:
A Föld légköre nélkülözhetetlen az élet fenntartásához. A levegőszennyezés napjaink jelentős problémája, és ezzel a világ valamennyi országa szembesül. A levegő minőségi határértékek túllépése nem csak a testi és a szellemi egészségünkre lehet káros, hanem a rossz közérzetért is felelős. Ez a légtisztitó rendszer integrálta a csúcstechnológiai eljárásokkal előállitott új generációs, optimalizált anyagokat a nagyfokú szürő-, elszivó-, sterilizáló és légtisztitó folyamatokkal, ami hatékony megoldást jelent a levegőt szennyező baktériumok, penészgombák, formaldehid és más káros részecskék ellen.
A légminőség javításáról és a levegő fertőtlenítéséről gondoskodó készülék segítségével Ön élvezheti a friss, tiszta és egészséges levegőt az otthonában.
UV lámpák: Az ultraibolya sugárzás megöli a baktériumokat, vírusokat, a gombákat, a spórákat.
Az olyan virusok, mint a polionyelitis, veszettség, influenza is érzékeny az
ultraibolya sugárzásra.
TiO2 Multi fotókatalizátor: Az UV sugárzás a fotoszintézishez hasonló katalizáló reakciót eredményez, ami az erős oxidációt eredményező OH- és aktív oxigén molekulák képzéséhez vezet. A molekulák oxidációs kölcsönhatásba lépnek az összes szerves és néhány szervetlen ásványi anyaggal, megbontják a baktériumok sejtfalát és a vírusok fehérje burkát, ami sejtmagjaik, illetve örökítőanyag-molekuláinak elpusztulásához vezet. A szerves szennyező anyagokat a TiO2 Multi fotokatalizátor semleges H2O és CO2 molekulákra bontja.
Negatív ion generátor: 3 x 1000000 cm3 mennyiségű negatív ion kibocsátás frissé teszi a levegőt.
Az emberi szervezet ezt úgy érzékeli, mintha a szabadban, friss levegőn tartózkodna. A negatív ionok aktiválják a levegőben található oxigén molekulákat, így ezek a szervezet számára könnyebben hasznosíthatók. Az ion generátornak köszönhetően megakadályozható a légkondicionáló berendezések okozta betegségek kialakulása, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és fokozódik az agykéreg működése. A negatív ionok semlegesítik a por statikus elektromos töltését.
TiO2- Fotokatalizátor: Tisztítja a levegőt, semlegesíti a szagokat, fertőtlenít. Hosszan és hatékonyan működik.
Aktivszén szűrő: Semlegesíti a kellemtlen szagokat ott, ahol a HEPA szűrő erre nem képes. Nagyfokú szívó és tisztító tulajdonságának köszönhetően, bármilyen kémiai eredetű anyagot ki tud szürni, ezáltal fertőtleníti és szagmentesíti a levegőt.
HEPA szűrő: képes tizedmikronnyi átmérőjű részecskék kiszűrésére, ezáltal precízen kiszűri a levegőből a port, a penészgomba spórát és a polleneket.
Antibakteriális ventilátor: A friss levegő áramoltatásáról gondoskodik, legalacsonyabb fokozaton 850 fordulatot, legmagasabb fokozaton 1150 fordulatot tesz percenként.
Levegő minőség kijelző: Egy tetszőleges időpontban felméri és kijelzi a helyiség levegőjének minőségét. A levegő minőségét különböző színű lámpák mutatják./piros, sárga, zöld/
Feszültség: AC 230V, 50 Hz
Teljesítmény: 45W
CE jellel ellátva
A szűrők utánrendelése lehetséges./HEPA, antibakteriális, aktív szén szűrő/
További képek a termékhez:


 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X