Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
BNM - 99%-os Polarizált fényű gyógylámpa -6,5 cm-es lencsével- szinterápiával + ajándék állvánnyal

A fényterápia működésének lényege, hogy sejtszinten fejt ki pozitív hatást a szervezetre. Ingyenesen próbálja ki bemutatótermünkben: 1111 Budapest, Bercsényi u.
Várárlás előtt béreljen! Bérlési díj: 800,- Ft. + Áfa/nap Kérjen információt!


Egységár:

280.035 Ft   
213.360 Ft /db brutto
[0 EUR]
[35.56 p.é.]

db  

http://www.youtube.com/watch?v=lFBtcK4OImc
http://www.youtube.com/watch?v=Yt4M-ipxNDg
Klinikailag tesztelt orvostechnikai eszköz!

A gyógylámpával a kezeléseket rendszeresen naponta 2-3 alkalommal célszerű elvégezni. Használata teljesen biztonságos, nem jár mellékhatásokkal és teljesen fájdalommentes. A lámpa kezelése egyszerű, nem igényel szaktudást.

Otthoni, vagy klinikai kezelésben is használható. Rendszeres használata segít a betegségek megelőzésében, vagy különböző krónikus betegségek hatékony gyógyításában.
A fény biostimulatív hatásának köszönhetően javul a mikrokeringés, felgyorsul a sejtanyagcsere, erősödik az immunrendszer, aktiválódnak a regenerációs és gyógyulási folyamatok, ezáltal lehetővé válik a sebgyógyulás és enyhül a fájdalom. A polarizált fénysugár jótékony hatása a vérkeringés által képes eljutni olyan szervekhez, ahova egyébként a fény nem tud behatolni.
+ ajándék állvány!

Elősegíti a sebgyógyulást
Erősíti a szervezet regenerációs folyamatait
Stimulálja, harmonizálja a metabolizmust
Javítja a kapilláris vérkeringést
Erősíti az immunrendszert
Csillapítja a fájdalmat
A gyógylámpa /+ ajándék állvány!/és a hozzá tartozó színterápia használata hatékonyan alkalmazható a következő betegségek kezelésében:

Bőrfelületi valamint nyálkahártya sérülések
Égési sérülések, Fekélyek, Felfekvések, Sebészeti beavatkozásokból származó sebek,hegek, Izomhúzódás, Reumás betegségek kezelése, Sipolyok kezelése, Lábszárfekélyek, kelysömör
Visszerek, Fáradt, száraz, vízhiányos, tág pórusú arcbőr regenerálása.
További képek a termékhez:

 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X