Termék kereső
RENDKIVÜLI AKCIÓ! Spin & Go 360 fokos forgófejű felmosó, praktikus centrifugával Rendelje meg most, nehogy lemaradjon! Csak az első 50 rendelést tudjuk akciós áron teljesiteni.
Magnetspace Lézeres kiegészítő

Mozgásszervi panaszokra a soft lézer a legmegfelelőbb.
A készlet erejéig!


Egységár:

50.165 Ft   
12.040 Ft /db brutto
[0 EUR]
[20.05 p.é.]

db  

A készülék, csak a Blood‐Space dual lézer készülékkel működik!

A lézerfény más, mint a mindennapi értelemben használt fény. Nagyfokú hatékonyságának titka nagy teljesítménysűrűségében rejlik. Mozgásszervi panaszokra a szoftlézer a legmegfelelőbb.

Az alábbi betegségek kezelése lehetséges szoftlézerrel a teljesség igénye nélkül:

ízületi kopások (osteoartrozis)ízületi gyulladásos elváltozások (synovitis)izomfájdalmak (myalgia, fibromyalgia)csontritkulás (osteoporozis)porckorongbetegségek ( discopátia, discus‐ hernia)gerinccsigolyák egyéb betegségei (spondylosis, spondylophytosis)inhüvelygyulladások ( tendinitis, tendovagintis)teniszkönyök… (epicondylitis)bütyök, lúdtalp ( hallux valgus, pes planus)vállfájdalmak ( periartritis humeroscapularis)sérülések, műtétek utáni állapotok…
Mi történik a sejtekben lézerfény hatására?
A lézerfény tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az élő szervezet sejtjeiben biokémiai folyamatokat indukáljon, stimuláljon. Egyszerűbben kifejezve: sejtszinten dől el minden, összes szervünk és az egész szervezetünk is csak akkor lehet egészséges, ha a sejtek anyagcseréje akadálymentes. A gyulladt, fájdalmas területeken sejtszinten hypoxia, azaz oxigénhiány és acidózis, azaz savas tartományú pH lép fel.

A szoftlézer‐terápia tehát a sejteken belül a légzési lánc aktivációján keresztül javítja a sejtek anyagcseréjét, oxigenizációját, ezzel pH‐emelkedést okozva, a szerv keringése így javul, a fájdalom és a következményes izomgörcs csökken.

A lézernek közvetlenül a sejtekre gyakorolt direkt hatásán kívül létezik egy kooperatív hatása is: az aktivált sejt javítja a környezetében levő többi sejt anyagcseréjét is. Csak a „terápiára szoruló", aktiválható állapotban lévő sejteket stimulálja, a normál működésű sejteket nem aktiválja
tovább.

A szoftlézer biológiai hatásai:
segítheti a sejtek regenerációjátcsökkentheti a gyulladástserkentheti az immunrendszer működésétjavíthatja a keringéstsegítheti a sejtek tápanyagfelvételét
A szoftlézer klinikai hatásai: fájdalomcsillapításödémacsökkentéssebgyógyulás és csonttörés gyógyulásának gyorsításaizomfeszülés csökkentése
Nincs olyan mozgásszervi panasz, ahol a szoftlézer ne lenne alkalmazható nagy hatékonysággal, mellékhatásmentesen, olyankor is, ha egyéb elektroterápia nem alkalmazható. Ilyen lehet minden akut és krónikus ízületi gyulladás, a porckopás (artrózis‐osteoartritisz) okozta fájdalom, a csontritkulás (oszteoporózis) okozta hátfájdalom, az izomfájdalom (myalgia, fibromyalgia), a lágyrész‐ rendellenességek (teniszkönyök, PHS, ínhüvelygyulladás), a lúdtalp okozta bütyök, a saroksarkantyú.

A porckorong‐degeneráció okozta fájdalmak egyre gyakoribbak a fiatalabb korosztályokban is (lumbágó, lumboischialgia) ‐ a tapasztalatok azt mutatják, hogy a szoftlézert gyógyszerekkel, homeopátiával, fülakupunktúrával kiegészítve sokkal ritkábban van szükség műtétre.

A szoftlézer terápia előnyei:fájdalommentesjelentősen lerövidítheti a gyógyulási időtegyéb terápia eredménytelensége, vagy kontraindikációja esetén is hatásos lehetmás terápiákkal is kombinálhatófém implantátumot (pl. TEP), és pacemakert viselő páciens is kaphatjamellékhatásmentescsökkenthető, illetve akár hamarabb elhagyható a panaszok miatt szedett gyógyszer
Fontos tudni, hogy a terapeuta nem kezelhet lézerrel festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén. Szintén tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területén.

A panaszokat okozó alapbetegség kivizsgálása mindig szükséges!
 
A www.hungaroker.hu webáruház tulajdonosa a Food & Money Kft. - Minden jog fenntartva!     :::::    Jogi nyilatkozat    :::::     web: Videotex     :::::
 
 
X
X